Blanes organitza jornades de formació gratuïtes per a empresaris i futurs emprenedors


L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, ha organitzat durant el mes de març quatre càpsules formatives adreçades a persones emprenedores i empresaris del municipi, així com de poblacions de la seva àrea d’influència.

Les sessions formatives tenen per objectiu ajudar els responsables d’empreses i establiments sobre diversos aspectes: fiscalitat dels treballadors autònoms, normativa legal de l’ús del català, factors de prevenció de la legionel·la i comptabilitat bàsica. La inscripció és gratuïta i totes quadre jornades s’allotjaran a l’edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes, a l’antiga Escola Safa (avinguda de l’Estació número 43, al polígon industrial).

 

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç de la web de l’Ajuntament: http://blanespromocio.cat/web/index.php/capsules-formatives. També es pot obtenir més informació al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament, al telèfon 972 358 260, així com a través dels correus electrònics lluiscampderrich@blanes.cat i ojalil@blanes.net

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s