Fuita de gas a Blanes


Efectius de diversos cossos d’emergència han hagut d’intervenir aquest matí a Blanes per controlar una fuita de gas que no ha provocat cap conseqüència greu pels veïns de la zona. Pels volts de les 8 del matí d’avui dijous una patrulla policial que passava per la cruïlla del passeig de la Mestrança amb el carrer Roig i Raventós ha pogut notar que se sentia olor de gas.

 

Els efectius de la patrulla han fet una inspecció visual i han verificat que a un bassal d’aigua que hi ha a la cantonada de l’esmentada cruïlla estaven sortint bombolles d’aire, cosa la qual evidenciava que hi havia una fuita de gas. Immediatament, s’ha donat avís a la prefectura de la Policia Local i Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, que ha posat en marxa el protocol d’emergència.

 

Al lloc on hi havia localitzada la fuita de gas s’hi han traslladat dos camions dels Bombers de la Generalitat, així com efectius de la Policia Local i de Protecció Civil. També s’ha donat avís a la companyia Gas Natural, així com a l’encarregada de l’establiment comercial que està situat just davant on s’ha localitzat la fuita, ja que s’ha pogut comprovar que s’havia acumulat força gas al seu interior i es volia inspeccionar si hi havia algun perill imminent.

 

Després que els serveis d’emergència han fet les oportunes verificacions, s’ha pogut comprovar que no hi havia cap perill, de manera que no ha estat necessari procedir a l’evacuació dels veïns de l’edifici al qual dona subministrament la canonada afectada per la fuita. Paral·lelament, els efectius de la Policia Local han tallat l’accés de vehicles i vianants a la zona afectada i han estat desviant i regulant l’accés durant tota l’emergència per major seguretat.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s