Prova pilot per millorar la neteja viària als barris dels Pins i La Plantera


Aquest mes de febrer l’Ajuntament de Blanes, comptant amb el suport de la Policia Local i les Brigades Municipals, ha posat en marxa a través de l’empresa Nora una prova pilot per millorar la neteja viària en una de les zones d’oci més freqüentades els caps de setmana i durant l’estiu. Es tracta de diversos carrers als barris dels Pins i La Plantera, més concretament a la zona compresa entre el carrer Colom i l’avinguda de Catalunya.

 

La prova pilot s’allargarà fins a mitjans de març i consisteix en treure els cotxes de la via pública un dia a la setmana durant unes hores concretes durant les quals es fa la neteja amb màquines. D’aquesta manera, l’operació és més ràpida i efectiva que no pas si es fa amb mitjans manuals i havent de rodejar els vehicles aparcats.

 

El regidor de Medi Ambient i Manteniment de la Ciutat, Josep Manel Verde, ha explicat: “L’objectiu és millorar l’eficiència i la qualitat de la neteja viària. Per això hem demanat la col·laboració ciutadana perquè ens ajudin a que la prova pilot sigui un èxit i puguem valorar com apliquem la mesura de manera definitiva en una de les zones amb més pressió de persones durant l’estiu”. En aquest sentit, l’Ajuntament de Blanes ha informat de la posada en marxa d’aquesta prova pilot a les dues Associacions de Veïns dels dos barris; Els Pins i La Plantera. Igualment, s’ha fet una bustiada amb unes 2.500 cartes que s’han fet arribar als veïns dels edificis situats als vials on s’està duent a terme la prova.

 

Anuncis

Un pensament sobre “Prova pilot per millorar la neteja viària als barris dels Pins i La Plantera

  1. Robert (els Pins) diu:

    Ara veniu a preocupar-vos de la neteja de Els pins, quan heu tingut aquest barri deixat i mig abandonat durant anys?? Heu arribat tard, el barri està actualment en un estat decadent, degradat, marginat, i sense futur. I la Plantera igual o pitjor. AH, i la quantitat de xusma que hi tenim, això si que s`hauria de netejar… i ben a fons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s