ICV-EUiA demana la retirada de les zones blaves de Blanes


Web Ajudan’s a recollir signatures!

EUiA/La crisis econòmica està castigant durament la nostra població. A Blanes, les botigues tanquen dia rere dia, i els veïns perden el seu lloc de treball. En aquest context, la mala gestió i malbaratament de recursos públics de l’Ajuntament per part d’alguns governants ha dut a una falta de diners a la caixa municipal, i ara, PSC+CiU volen fer pagar aquesta mala gestió als ciutadans amb la creació de noves Zones Blaves de pagament per tota la ciutat.
Aquestes zones, a més, estan ubicades al voltant de Residències d’ancians o d’escoles públiques, fent inassumibles les visites a familiars, o cobrant als pares i mares per portar els seus fills a les escoles.
Per això ICV-EUiA demana la retirada d’aquestes noves Zones Blaves i la habilitació de noves zones d’aparcament gratuït.

2 pensaments sobre “ICV-EUiA demana la retirada de les zones blaves de Blanes

  1. Robert (els Pins) diu:

    Em sembla molt penós, repulsiu, i horrorós que el ajuntament es dediqui a multiplicar les zones blaves a Blanes, i a sobre pugi el preu de les tarifes. Que passa, que no en tenen prou amb tota la quantitat de zones blaves que hi han a Blanes??!! (que no són poques, precisament). I teniu per segur que moltes es faran a Els pins, un barri ja prou afectat per les inacceptables zones blaves. Absolutament vergonyós!!!

  2. Anònim diu:

    De,encial, vergonyos, ni s’ha pensat fer zona per els residents, ajuntament es una casa de barrets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s