Creu Roja recull un miler de joguines a la Campanya de Nadal


creurojanBlanes.cat/La seu de Creu Roja de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa ha estat aquests dies literalment envaïda per centenars de joguines, que estaven escampades per les tres plantes del local. Això és perquè aquests dies ha culminat la campanya d’aquest 2013 amb el repartiment dels lots a les famílies que van demanar acollir-s’hi a través de Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes.

Tot i que la crisi econòmica està apretant molt darrerament i això fa minvar les butxaques de la immensa majoria, precisament aquest any la valoració que s’ha fet de la campanya és molt positiva, ja que s’han recollit al voltant d’un miler de joguines. Així ho explicava la responsable de la campanya de Creu roja, Estefanía Romero: “Estem molt contents perquè hem recollit moltes joguines aquest any, moltes més que l’any passat, sobretot aquests darrers dies, d’ençà que el dissabte 22 de desembre varem celebrar el “Dia de l’Infant” i el “Concert Jove”, per això estem molt agraïts”.

De fet cal dir que, de joguines i obsequis, se n’han seguit portant a la seu de Creu Roja de Blanes inclús aquest dijous, 3 de gener, quan s’ha fet el repartiment a les famílies de Blanes. Enguany s’han acollit a la campanya de joguines 110 famílies de Blanes -10 més que l’any passat-, 90 de Lloret i 7 de Tossa de Mar.

Cada família té entre 1 i 4 fills als quals s’han de preparar els lots amb joguines adequades per a cada edat. Per això, la tasca d’aquests darrers dies ha estat força laboriosa. Tal i com explica Estefanía Romero, abans que res s’ha hagut d’organitzar tot el material recollit i comprat per edats i pel tipus de joguina per muntar els lots de manera més adequada. En aquest sentit, val a dir que als lots no només hi havia joguines, sinó que també s’ha inclòs material escolar, que també és molt necessari per a la canalla.

A banda de la campanya de joguines, Creu Roja s’encarrega al llarg de l’any de lliurar a les famílies un altre tipus de material que la crisi també està fent escassejar a moltes llars: paquets per fer neteja domèstica i paquets amb bolquers i material d’higiene.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s