Trobada de ciutadans russos a Blanes


Blanes va acollir ahir dissabte una reunió informativa organitzada pel Consulat General de la Federació Russa a Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. La trobada estava adreçada als ciutadans russos que resideixen en poblacions d’arreu de les comarques gironines, i l’ha presidit el vice-cònsol Dimitry Abashkin.

Abans de la reunió informativa, Dimitry Abashkin, ha estat rebut per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, a les dependències d’Alcadia de l’Ajuntament. Durant la trobada, Marigó i Abashkin han parlat entre d’altres qüestions de continuar els lligams de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i el Consulat Rus, donada la creixent presència a la població gironina de visitants i residents que provenen de la federació russa.

En aquest sentit, el vice-cònsol rus ha explicat que el motiu de la trobada que s’ha fet a Blanes és perquè, cada vegada més, hi ha molts habitants de Rússia que es desplacen a l’estat espanyol per viure: “El nostre govern, pas a pas, fa tot el possible per ajudar als nostres ciutadans que viuen aquí”.

Per la seva banda, Josep Marigó s’ha mostrat molt satisfet que des del consolat hagin triat Blanes per fer aquesta trobada d’àmbit gironí; “Ens hem posat a la seva disposició per ajudar-los a donar el màxim d’informació als seus ciutadans que viuen a Blanes, i desitgem que aquesta primera relació s’estreti encara més”.

Abashkin ha explicat també que l’objectiu de la trobada convocada a Blanes era per informar sobre els canvis en les condicions d’atenció als ciutadans, així com sobre les innovacions que s’han posat en marxa al Consolat General de la Federació Russa a Barcelona. Durant la seva visita a Blanes, el vice-cònsol ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i ha intercanviat obsequis amb l’alcalde, que ha lliurat a Dimitry Abashkin dos compendis de rutes de Blanes i d’arreu del territori gironí, així com un llibre sobre la Costa Brava.

Després de la trobada que s’ha fet a l’Ajuntament, el vice-cònsol s’ha traslladat al lloc on s’havia convocat la trobada informativa: la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s