La CUP convoca una assemblea oberta per definir quines han de ser les línies de treball dels parlamentaris de la CUP-Alternati va d’Esquerres al Parlament


Aquest proper divendres 14 de desembre des de la CUP de Blanes proposem un debat obert sobre el resultat de les eleccions del 25N i sobre quines han de ser les línies de treball dels parlamentaris de la CUP-Alternativa d’Esquerres al Parlament, en base al programa electoral i als principis d’acció política de la candidatura. El debat tindrà lloc a la sala de plens de l’ajuntament de Blanes, a les 20,30h.

La CUP obre doncs un nou cicle d’assemblees obertes, que es faran a tot el territori per valorar els resultats obtinguts. Després de les quals valorarà les aportacions que sorgeixin del procés.

Més enllà de la valoració dels resultats electorals es pretén realitzar una lectura estratègica de la CUP al Parlament valorant quines han de ser les línies de treball. També es debatrà al voltant de com vincular el moviment popular i la feina institucional al Parlament i de qui i com s’ha de fer el seguiment de la tasca institucional. Tampoc es passarà per alt la mobilització a l’exterior del Parlament en la sessió d’aprovació dels Pressupostos de la Generalitat prevista pel mes de gener.

Aquest procés d’assemblees obertes serà una de les eines que mantindrem actives per tal de garantir la participació dels moviments populars en la feina dels nostres diputats al parlament. De la mateixa manera que vam prendre la decisió de concórrer a les eleccions amb assemblees obertes arreu del país ara, un cop la CUP-AE ha posat un peu dins del Parlament, volem seguir definint la línia d’acció a través del debat obert al conjunt de la ciutadania.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s