La Plataforma de Dones de Blanes organitza diversos actes en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista


Blanes.cat/La Plataforma de Dones de Blanes ha organitzat aquests dies diversos actes en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista que va culminar amb una concentració

Durant aquests darrers dies, Blanes ha acollit diversos actes organitzats per la Plataforma de Dones de Blanes en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista, que s’escau el 25 de novembre. Enguany, donada la coincidència amb les eleccions al Parlament de Catalunya, la plataforma va decidir traslladar l’acte central que sempre es fa coincidint amb aquesta data, la concentració silenciosa, per aquest passat dijous, dia 29.

 

Mitja hora abans que comencés la sessió plenària d’aquest mes de novembre, nombroses persones es van concentrar al passeig de Dintre, davant l’edifici consistorial, per proclamar el seu rebuig a la violència masclista. Prèviament a l’inici de l’acte, es van penjar crespons negres amb els noms de les dones que han estat víctimes de la violència. Després, la concentració es va encetar mantenint un minut de silenci en record d’aquestes dones.

 

Tot seguit es va fer la lectura del manifest institucional a càrrec de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó. El manifest uneix l’objectiu comú de les administracions públiques i la societat civil per seguir treballant fins eradicar la violència masclista.

 

Després, diverses persones es van anar rellevant per llegir un segon manifest, en aquest cas el què ha elaborat aquest 2012 la Xarxa de Dones Feministes contra la violència: dones lliures en països lliures.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s