El IV Premi Es Niell, convocat pel Club de Vela Blanes, es declara desert


LSC/En la present edició s’hi havia presentat un treball titulat “Recerca dels nostres mestres d’aixa i els seus vaixells”. El jurat ha valorat molt positivament la gran recerca d’informació que oferia i ha animat a l’autor a continuar treballant en la línia del rigor acadèmic per adequar el treball a les bases del premi.

En el mateix acte, els responsables del Club han assenyalat la voluntat de la institució de continuar aprofundint en la investigació rigorosa i acadèmica de la relació entre Blanes i el mar. En base a aquest fet, ja s’ha convocat la V Edició del Premi Es Niell de recerca de la història marítima de Blanes.

El president del Club de Vela Blanes, Amadeu Nualart, ha destacat en el seu parlament la voluntat de la institució de donar continuïtat a aquesta iniciativa que segueix la línia oberta pel Club de vincular molt estretament la vela, el mar, els valors de la navegació i la seva divulgació.

Per la seva banda, el president del jurat, Laureà Carbonell, ha animat als participants a no descuidar el rigor acadèmic en els seus treballs i ha lamentat no poder donar el premi en aquesta ocasió ja que el treball presentat mereixia un reconeixement per la gran quantitat d’informació que aporta.

Finalment, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha animat els representants del Club de Vela Blanes a continuar amb aquesta iniciativa que beneficia el Club i a tota la vila. També ha posat l’èmfasi en el fet que un jurat rigorós és essencial per a un premi que pretengui assolir l’excel•lència i prestigi com és el cas del premi Es Niell.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s