Els alumnes del nivell de suficiència de Blanes participen en la tertúlia literària de la Biblioteca Comarcal


cpnl.cat/El dijous 8 de novembre a les 20.00 h un grup d’alumnes dels nivells de suficiència es van sumar a la tertúlia literària“Dijous de lletres i mots”, que es duu a terme cada primer dijous de mes, per comentar La casa cantonera, de Sílvia Alcántara.

Aquesta trobada va permetre als alumnes de català del nivell de suficiència de poder comentar una de les lectures recomanades del curs, mes enllà del marc de la classe.

Per tal de fomentar la lectura dintre dels cursos de català l’Oficina de Català de Blanes treballa conjuntament amb la Biblioteca Comarcal organitzant diverses activitats. Una d’elles és la selecció de lectures per als diferents nivells dels cursos de català a principi de curs, que es fan coincidir amb la programació de les trobades de la tertúlia literària “Dijous de lletres i mots”.

 

La col·laboració entre ambdues institucions té per objectiu no només dinamitzar la lectura, sinó també crear vasos comunicants entre les diferents activitats culturals que es fan al municipi.

 

La propera trobada prevista serà el 13 de desembre per parlar de l’obra La bicicleta estàtica, de Sergi Pàmies, aquesta vegada amb els alumnes del nivell D.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s