Consulta Cens Electoral de Blanes


Consulta Cens Electoral de Blanes

Blanes.cat/Dilluns passat al migdia es va celebrar el ple extraordinari per sortejar la designació dels membres de les meses electorals amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre. De cara a aquest dia, una de les novetats que hi haurà pel que fa als col·legis electorals, és que els veïns de Mas Florit podran tornar a votar al seu barri després que a les darreres jornades electorals no havia estat possible.

 

Fins fa uns anys, el col·legi electoral d’aquest barri estava situat a l’antiga ubicació del casal jove Morralla, Espai Creatiu. D’ençà que es va tancar aquella ubicació, no va ser possible traslladar el col·legi al local social de l’AAVV de Mas Florit perquè no reunia les condicions adequades. Ara, gràcies a la col·laboració d’un particular que ha cedit un local de la seva propietat, el col·legi electoral de Mas Florit estarà situat al carrer Montblanc número 10, a pocs metres del local social de l’AAVV, que està ubicat al número 17.

 

En aquest sentit, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha destacat tant la col·laboració d’aquest propietari com de l’associació de veïns de Mas Florit, que ha estat qui ha treballat en la recerca d’un local que pogués funcionar com a col·legi electoral. Els propers dies està previst que l’alcalde emeti un ban que donarà validesa legal a aquesta solució que s’ha trobat.

 

Pel que fa al sorteig celebrat dilluns, es van escollir els 342 membres que fan falta per cobrir les 38 meses dels col·legis electorals que hi ha arreu de Blanes. Per a cada mesa s’han de triar nou persones: tres són pels càrrecs titulars de president, primer i segon vocals, i les altres són pels dos suplents que fan falta per a cadascun dels tres càrrecs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s