El carrer Ample serà peatonal els dissabtes a la tarda


l’Ajuntament de Blanes ha decidit iniciar una prova pilot tancant l’accés del trànsit rodat al carrer Ample les tardes del dissabte, des de les 4 i fins les 9 de la nit.

La prova pilot es posarà en marxa a partir del 3 de novembre, coincidint amb una acció promocional que es farà als comerços del centre del municipi en motiu del pont del dia 1. Un dels principals ingredients d’aquesta acció promocional serà una Fira de Bruixes, inspirada en la tradició de Tots Sants i la nit dels difunts.

Més que un tall de carrer, el què es posarà en marxa a partir del 3 de novembre serà una zona de prioritat invertida, on el vianant tindrà prioritat de pas. El tancament de trànsit no serà total, ja que podrà seguir passant el servei del bus urbà –que circularà a una velocitat més lenta de l’habitual-, així com alguns veïns de la zona que tenen un garatge d’aparcament privat. Aquests veïns hauran de dur un distintiu al seu vehicle perquè se’ls autoritzi el pas, una acreditació que hauran d’haver demanat a l’Ajuntament de Blanes i on figurarà la matrícula del vehicle.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s