7è Concurs de Relats Breus per a Joves Bolleré


l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes ha convocat el concurs de relats breus per a joves Bolleré, adreçat a tots i totes aquelles que, durant el període de presentació dels treballs, tinguin entre 15 i 29 anys.

Els premis estan quantificats en 300€ per als guanyadors i 150€ per als finalistes de les dues categories, joves de 15 a 20 anys i de 21 a 29 anys.

El concurs consta de dues categories: la A és per a joves entre 15 i 20 anys i la B per a joves de 21 a 29 anys. Els premis estan quantificats en 300 euros per als guanyadors i en150 euros per als finalistes. En aquest sentit, la dotació econòmica s’ha reduït d’un 50% respecte la de l’any passat.

La temàtica dels treballs és lliure, han d’estar escrits en català i l’extensió ha de tenir un mínim de 3 fulls i un màxim de 6 fulls. Els relats s’han de lliurar al Portal Jove de Blanes dins d’un sobre tancat a l’exterior del qual hi ha de figurar el nom del concurs, el pseudònim de l’autor, el títol del treball i la categoria.

El termini de presentació d’originals finalitza el 28 de desembre de 2012 i el veredicte públic i lliurament dels premis es farà el 25 de gener de 2013. Els guanyadors i finalistes els escollirà un jurat format per la tinenta d’alcalde de Joventut, un especialista en llengua i/o literatura, un membre d’una entitat associada a l’art i els guanyadors del concurs Bolleré de l’edició del 2011. Les bases del concurs es poden consultar al Portal Jove de Blanes (carrer Ample 11), Telèfon 972 379 329, així com al web

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s