Aspronis-Club de Vela Blanes guanyen la Plata dels Jocs Special Olympics


Vilanova i la Geltrú  va repetir aquest cap de setmana , vint anys després, com a seu dels Jocs Special Olympics. Més de 1.100 esportistes d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa han participat  en 10 disciplines esportives diferents. Un acte esportiu i social que vol transmetre un missatge positiu de compromís, però que també pretén reivindicar el paper que han de jugar els nostres esportistes.

La competició de vela es va dur a terme divendres i dissabte al matí. L’equip blanenc,El Vilar-Club de Vela Blanes, ho va fer a la categoria Raquero amb monitor i va aconseguir la medalla de plata. L’equip va estar acompanyat divendres pel president de la FCV, Gerard Esteva, que va lloar la feina feta des de el Club de Vela Blanes, mirant d’apropar el món de la vela, a col·lectius de discapacitats.

 Special Olympics

Els principals objectius d’aquest 20è aniversari són quatre: Recordar el Jocs del 92 com els pioners d’una activitat esportiva de gran rellevància a Catalunya dins el món de l’esport adaptat. Dur a terme una competició esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, visible socialment, amb diverses disciplines i de caire internacional. La promoció de l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual, sumant beneficis a la millora de la seva qualitat de vida. I servir d’altaveu i donar a conèixer al món la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i per tant, fer visible la capacitat d’integració i la necessitat d’acceptació per part de la societat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s