La Biblioteca Comarcal de Blanes amplia l’horari


Blanes.cat/El nou horari de la Biblioteca Comarcal de Blanes, que s’ha posat en marxa coincidint amb l’1 d’octubre, ha passat a ser el següent: els matins, de dilluns a dissabte de 09.30 a 14.00 h, i a les tardes de dilluns a divendres de 16.00 a 20.30 h.

D’altra banda, amb caràcter extraordinari, quan sigui època d’exàmens, la Biblioteca Comarcal també ampliarà l’horari diversos dissabtes tant al matí com a la tarda. Es tracta dels dies 1, 15, 22 i 29 de desembre, així com els dies 12, 19 i 26 de gener de 2013. Aquests dies l’horari serà el següent: de 09.30 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 h.

Com ja és habitual al llarg de tot l’any, durant aquest mes d’octubre l’equipament cultural té previst allotjar un reguitzell d’activitats, especialment durant aquesta primera setmana, en què se celebra la “Setmana Mundial de la Lactància Materna”, organitzada per l’entitat Calma de Blanes (grup d’informació i suport a la lactància materna). Sota el lema “Comprenent el passat – Planificant el futur” de l’1 al 6 d’octubre es podrà visitar al vestíbul de la biblioteca una selecció dels treballs presentats a la primera edició del Concurs de Fotografia de Lactància Materna de Calma. Altres activitats organitzades durant aquesta primera setmana d’octubre seran la reunió setmanal de Calma; un tastet de ioga i massatge infantil per a bebès de 0 a 1 any d’edat que es farà el 5 d’octubre a les 11 del matí; i el dissabte 6 d’octubre a les 11 del matí el lliurament de premis del concurs fotogràfic de Calma.

 

Una altra activitat força assenyalada que es farà a la Biblioteca Comarcal aquests dies serà la presentació del llibre “Camins d’Arrels”, de Maria Aladern. L’acte, que serà presentat per l’escriptor blanenc Joan Adell, es farà a la sala d’actes Roberto Bolaño el 5 d’octubre a les 8 del vespre.

 

D’altra banda, el dijous 11 d’octubre, a dos quarts de 7 de la tarda, es farà una xerrada a càrrec del SIAD de Blanes (el Servei d’Informació i Atenció a les Dones). Sota el títol “L’acompanyament en el procés de dol”, la conferència anirà a càrrec d’Alícia Campos, i s’acollirà a la sala d’actes.

 

Per últim, també cal destacar d’una banda la nova sessió de l’”Hora del Conte” que es farà el 26 d’octubre a les 6 de la tarda a càrrec de Sergi Sitjà sota el títol “Poca broma amb els bolets”, i de l’altra les tres exposicions que també es podran visitar aquest mateix mes: des del dia 8 la que du per títol “L’escola: camí del futur”; a partir del dia 26 la mostra “Violència masclista en la parella: desmuntem mites” que s’allotjarà al vestíbul i des del dia 27 “L’Auca de la Catedral de Girona”, que estarà instal·lada al primer pis.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s