El Consell Comarcal de la Selva inicia les classes de la Unitat d’Escolarització Compartida a Blanes


CCS/L’ens comarcal ha comptat amb la col·laboració del consistori blanenc, que ha fet la cessió de l’ús de part de les instal·lacions existents a l’antiga escola Carles Faust.

La Unitat d’Escolarització Compartida de Blanes es va posar en marxa el passat dijous 20 de setembre

El Consell Comarcal de la Selva ha iniciat les classes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) a la població de Blanes, gràcies a l’acord previ amb el Departament d’Ensenyament i la col·laboració de l’Ajuntament d’aquesta població. Tal com ha recordat el mateix gerent del Consell Comarcal, Joan Burjachs, el consistori blanenc ha cedit l’ús de part de les instal·lacions existents a l’antiga escola Carles Faust. Així, l’ens comarcal, previ acord amb el Departament d’Ensenyament, va posar en marxa el passat dijous dia 20 de setembre la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Blanes.

El gerent del Consell Comarcal de la Selva ha valorat molt positivament el fet que “des de l’ens comarcal s’hagi pogut posar en marxa la UEC de Blanes”. Burjachs ha agraït públicament la col·laboració que hi ha hagut per part de l’Ajuntament de Blanes i també des del mateix Departament d’Ensenyament.

La UEC, un recurs que lluita contra l’absentisme escolar

Les Unitats d’Escolarització Compartida són un recurs educatiu extern, adreçat als alumnes de segon cicle d’ensenyament secundari obligatori, que permet lluitar contra l’absentisme i el fracàs escolar. En aquesta formació es proposa una adaptació curricular de caràcter temporal a aquells adolescents que estan cursant l’educació secundària obligatòria i que tenen dificultats per continuar als instituts.

 

El gerent del Consell Comarcal de la Selva, Joan Burjachs, ha incidit en el fet que gràcies a la UEC de Blanes l’alumnat que es valori des de cadascun dels tres instituts existents al municipi podrà beneficiar-se d’una formació compartida de caràcter temporal. Així mateix, s’oferiran als adolescents activitats específiques adaptades a les seves necessitats formatives, partint sempre d’una metodologia de treball activa, basada en la realització de diferents tallers que els ajudaran a vehicular els aprenentatges bàsics i fonamentals de les diverses àrees de coneixement.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s